Kunstgras schoonmaakmiddelen

Ontdek ons assortiment kunstgras schoonmaakmiddelen, speciaal samengesteld voor het unieke onderhoud van uw kunstgras. Met MossKade, de ultieme natuurlijke mosdoder, en Ecopets Urine Buster, de ecologische oplossing voor urinegeuren en -vlekken, bieden wij effectieve producten voor de meest voorkomende kunstgrasproblemen. Deze middelen zijn veilig voor zowel het milieu als uw kunstgras en zorgen voor een directe aanpak van mossen, algen, en ongewenste geuren. Perfect voor iedereen die streeft naar een mooi en fris kunstgrasveld. Heeft u een kunstgrasprobleem en ziet u er geen oplossing tussen staan? Neem dan contact op.

Categorieën

Toont alle 2 resultaten

Ecopets urineverwijderaar

Ecopets® Urine Buster is een diervriendelijke en milieuvriendelijke oplossing voor het verwijderen van ongewenste urinegeur en -vlekken, verrijkt met een natuurlijke lavendelgeur. Dit product, op basis van veilige bacteriën, bevat een hoge concentratie micro-organismen (7 miljoen per ml) die enzymen produceren om effectief geuren en vlekken van organische oorsprong zoals urine, bloed, uitwerpselen en braaksel […]

MossKade

MossKade is een 100% natuurlijk en zeer effectief middel tegen levermos, gewone mossen en algen, geliefd in zowel openbare ruimtes als kwekerijen. Wat MossKade uniek maakt, is zijn natuurlijke samenstelling van levensmiddelen, die de groei van bepaalde bacteriën stimuleren. Deze bacteriën produceren een zuur dat cruciaal is voor het afbreken van de celstructuur van mossen […]

Ons assortiment is samengesteld om perfect aan te sluiten bij de specifieke verzorgingsbehoeften van uw kunstgras.

MossKade is het effectieve middel tegen mos

MossKade staat op de voorgrond in de strijd tegen hardnekkig mos en algen. Dit volledig natuurlijke middel is buitengewoon effectief in het uitroeien van levermos en tegelijk veilig voor zowel het milieu als uw kunstgras. Gemakkelijk te gebruiken met een drukspuit, pakt MossKade onmiddellijk de celstructuur van mos en algen aan, waardoor ze afsterven en moeiteloos kunnen worden weggehaald.

Ecopets Urine Buster voor het verwijderen van urinegeur

Ecopets Urine Buster is een ecovriendelijk middel voor het verwijderen van urinegeuren en -vlekken van huisdieren in uw kunstgras. Met een speciale formule die de geuren niet alleen verminderd maar echt afbreekt, zorgt het ervoor dat uw kunstgras opnieuw fris ruikt. Bovendien verwijdert dit schoonmaakmiddel de vlekken, zodat uw kunstgrasmat er weer als nieuw uitziet.

Onze schoonmaakproducten voor kunstgras zijn speciaal ontwikkeld om de kwaliteit en de glans van uw kunstgrastapijt te behouden. Of u nu problemen ervaart met mos en algen op uw kunstgrasmat, of urinegeuren van uw huisdieren ruikt, wij hebben de oplossing. Met deze specifieke schoonmaakmiddelen wordt het verzorgen van uw kunstgras een fluitje van een cent en kunt u langer genieten van een mooi en fris gazon.