Kunstgras onderhoud uit laten voeren

Wilt u dat wij uw kunstgras reinigen? Via onderstaande knop kunt u een offerte aanvragen. Nadat de offerte akkoord is, neemt één van onze collega’s contact op om samen het project door te lopen waarna er gelijk een afspraak ingepland wordt.

Het hele jaar door een mooi gazon

Bij Kunstgrasonderhoud.com hebben wij een ruime ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van kunstgras. Wilt u het hele jaar door een mooi gazon? Hiervoor hebben we meerdere optie’s. Zo is het mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten waarbij we periodiek langs komen om het onderhoud uit te voeren. Hierbij ontmossen we het gras, borstellen we de kunstgrasmat op en vullen we eventueel het zand weer opnieuw aan.
Hoe mijn kunstgras schoonmaken? Op deze manier pak je het aan!

Onze werkwijze

1.

Offerte aanvraag

Eerst nemen we contact met u op om de aanvraag te bespreken. Hierin of na dit gesprek krijgt u van ons ook een definitieve prijs. Zodra dit akkoord is gaan wij voor u aan de slag met het inplannen van de opdracht.

2.

MossKade spuiten

Nadat de opdracht ingepland is, sturen wij MossKade op of komen we langs om het mos in te spuiten. Dit is afhankelijk van wat afgesproken is in de offerte aanvraag. Dit laten we ongeveer één tot twee weken intrekken. We plannen direct de volgende afspraak in.

3.

Kunstgras borstelen

Nadat het mos dood is, komen we langs om het kunstgras te vegen. Dit doen we om het ergste vuil weg te halen. Nadat er geveegd is gaan we met een speciale machine over het kunstgras waarbij we lager in het kunstgras kunnen komen. Zo proberen we ook de wortels weg te halen.

4.

Kunstgras vegen

Nadat het kunstgras geborsteld is, kijken we of het nodig is om instrooizand toe te voegen aan uw kunstgras. Als dat nodig is vullen we zand bij en vegen we het kunstgras nog een keer op. Zo blijft er een prachtige en  goed onderhouden kunstgrasmat achter.
borstelmachine met bak voor kunstgras

Kunstgras laten schoonmaken

Naast periodiek onderhoud kunnen we ook eenmalig of regelmatig het kunstgras schoonmaken. Hierbij wordt er minder intensief schoongemaakt dan bij onderhoud. Onderhoud gaat een stapje verder. Bij het schoonmaken maken we alleen schoon met behulp van onze borstelmachine. Dit is vooral zichtwerk. Wilt u langer genieten van een mooie mat? Maak dan gebruik van onze onderhoudsdienst.

Uiteraard is het onderhoud van uw kunstgras ook te combineren. Wanneer u bijvoorbeeld in een bebost gebied woont kunnen we één of twee keer per jaar een onderhoudsbeurt inplannen om het mos te bestrijden en komen we tussendoor regelmatig (voornamelijk in de herfst) tussendoor schoonmaken. Zelf het schoonmaken doen en alleen het onderhoud uitbesteden? Dat kan ook door het aanschaffen van onze borstelmachine met opvangbak.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe wij uw kunstgras in topconditie kunnen houden? Wij staan klaar om u te helpen! Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:00uur en 17:00.

Onze partners

Wij werken onder andere samen met de volgende partners op het gebied van kunstgras onderhoud.