Waar kunnen wij u mee helpen?

Ons team staat iedere maandag tot vrijdag van 8 tot 5 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Op zaterdagochtend zijn wij geopend van half 9 tot 12.

Of laat hier uw bericht achter

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Veelgestelde vragen

Hoe kunstgras schoonmaken?

Het schoonmaken van kunstgras is relatief eenvoudig met behulp van onze gereedschappen en machines. Voor kleinere oppervlakken is de kunstgrasbezem een ideale oplossing. Even tussendoor het ergste wegvegen en klaar. Heeft u een groter oppervlak? Dan is de kunstgras borstelmachine met opvangbak een ideale oplossing. Het voordeel van deze borstelmachine is dat het kunstgras ook gelijk opgeborsteld wordt. Dit zorgt ervoor dat de vezels overeind gaan staan waardoor het kunstgras er weer stukken beter uitziet.

Wanneer kunstgras schoonmaken?

Het schoonmaken van kunstgras kunt u het beste aan het begin en eind van het seizoen doen. Op deze manier blijft uw kunstgras een jaar rond mooi. Wij adviseren wel om minimaal één keer per maand (in een niet bebost gebied) met de kunstgrasbezem het kunstgras schoon te vegen. Woont u in een bebost gebied? Veeg dan wekelijks een keer alle bladeren van het kunstgras om te voorkomen dat die gaan rotten. Heeft u een groter oppervlak? Dan is de borstelmachine met opvangbak een geschiktere oplossing voor u. Op die manier houdt u eenvoudig uw kunstgras schoon.

Hoe verwijder ik mos uit kunstgras?

Het verwijderen van mos uit kunstgras is een relatief intensieve klus. Omdat dit in het kunstgras zit moet het er met speciale tandjes uitgedraaid worden. Hierna wordt het opgeveegd en borstelen we de mat nog een keer op. Voordat we hieraan beginnen spuiten we het mos altijd in met MossKade. Dit is een mosdoder die ervoor zorgt dat de mossen afsterven. Zodra het mos dood is komen wij het onderhoud uitvoeren, hierbij maken we gebruik van de tandjes. Spuit u zelf het mos in? Dan kunnen wij daarna het onderhoud uitvoeren. U kunt ook zelf het mos inspuiten en vervolgens met de kunstgrasbezem of borstelmachine het mos verwijderen. Let op! Dit is geen diepe reiniging maar alleen aan de oppervlakte.

Kennisbank

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Kijk eens op onze kennisbank! Hier staan alle vragen met betrekking tot het onderhouden van een kunstgrasmat.