Kunstgras gereedschap

Ontdek ons assortiment kunstgras gereedschap voor optimale verzorging en onderhoud van uw kunstgrasveld. Van de (voor iedereen onmisbare) kunstgras bezem voor de wekelijkse schoonmaak tot de drukspuit voor het bestrijden van mossen en algen, en de rubber borstelmat voor het opknappen van de vezels – wij bieden alles wat u nodig heeft voor eenvoudig en effectief kunstgrasonderhoud. Ongeacht de grootte van uw tuin of speelveld, ons gereedschap garandeert gemak voor het onderhoud en stralend kunstgras.

Categorieën

Toont alle 2 resultaten

Gloria Drukspuit 5 liter inclusief

Ontdek de efficiënte drukspuit, speciaal ontworpen voor het aanbrengen van MossKade op uw mosrijke gebieden. Deze spuit is uitgerust met een robuuste kunststof tank, compleet met een transparant kijkvenster om het vloeistofniveau gemakkelijk te controleren. Voor uw gemak bevat het een snel sluitend ventiel, gekoppeld aan een duurzame messing spuitlans en een verstelbare messing holle […]

Kunstgrasbezem

Onze bezem voor kunstgras is uniek vormgegeven om uw kunstgras te onderhouden. Dankzij de lange, flexibele en speciaal gebogen borstelharen veegt u uw kunstgras moeiteloos schoon. Bladeren en ander tuinafval verwijderen of de randjes schoonmaken? Met deze speciale bezem gaat het stukken makkelijker dan met een gewone bezem. Zelfs in de winter bewijst deze bezem […]

Fijn dat u onze speciale hoek voor kunstgras gereedschap bezoekt! Hier vindt u precies wat u nodig heeft om uw kunstgrasveld stralend en in topvorm te houden. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of om de grotere onderhoudsklussen, met ons met liefde geselecteerde gereedschap wordt het verzorgen van uw kunstgras een fluitje van een cent.

Kunstgras bezem

Een bezem voor voor kunstgras is de beste vriend van elke kunstgraseigenaar. Ontworpen met sterke borstels die vuil, bladeren, en ander losliggend materiaal zorgvuldig verwijderen, terwijl de kunstgrasvezels liefdevol intact blijven. Uw gazon blijft erdoor fris en uitnodigend uitzien.

Gloria drukspuit

Onze drukspuit van Gloria is uw geheime wapen tegen mos en algen. Perfect voor het gelijkmatig verspreiden van schoonmaakmiddelen of desinfecterende oplossingen over uw kunstgras, maakt dit gereedschap het bestrijden van ongewenste gasten een stuk eenvoudiger.

Rubberen borstelmat

Breng de kunstgrasvezels weer tot leven met deze handige borstelmat. Perfect voor het voorzichtig omhoog brengen van de vezels, waardoor uw kunstgras er opnieuw sprankelend en natuurgetrouw uitziet.

Al het gereedschap dat wij verkopen, is geselecteerd om ervoor te zorgen dat het zowel functioneel is als zorg draagt voor uw kunstgrasmat. Of uw kunstgras nu bescheiden of uitgestrekt is, met onze tools houdt u uw kunstgras moeiteloos in de allerbeste staat.

Vereenvoudig het onderhoud van uw kunstgras en maak het tegelijkertijd makkelijker met behulp van het juiste gereedschap. Bekijk ons aanbod en ontdek de gereedschappen en accessoires die aansluiten op wat u nodig heeft. Met de perfecte uitrusting wordt het zorgen voor uw kunstgras niet alleen gemakkelijker, maar ook veel plezieriger. Het juiste gereedschap niet gevonden? Neem contact met ons op!