Kunstgras accessoires

Ontdek op onze kunstgras accessoires pagina alles wat u nodig heeft voor het perfect aanleggen, onderhouden, en verbeteren van uw kunstgras. Ons assortiment bevat essentiële producten zoals zelfklevende kleefband voor sterke verbindingen, instrooizand voor versteviging en duurzaamheid, zeoliet voor vochtabsorptie en neutralisatie van urinegeuren, en kunstgras haringen voor stevige verankering. Deze zorgvuldig geselecteerde accessoires zijn ontworpen om uw kunstgras er fantastisch uit te laten zien en de functionaliteit en levensduur te verhogen, ideaal voor zowel nieuwe projecten als het upgraden van bestaande velden. Ontdek het juiste accessoire voor uw kunstgrasbehoeften en geniet van een schoon en mooi gazon.

Categorieën

Toont alle 4 resultaten

Kunstgras instrooizand

Instrooizand is essentieel voor de ondersteuning van de vezels in uw kunstgras. Dit zand zakt door tot aan de basislaag, waardoor het uit het zicht verdwijnt, maar een cruciale rol speelt in het behoud van de kwaliteit van uw kunstgras. Het gebruik ervan draagt bij aan een langere levensduur van het kunstgras. Belangrijk: Gebruik uitsluitend […]

Kunstgrasharing

U kunt uw kunstgras moeiteloos bevestigen met onze speciaal ontworpen kunstgrasharingen. Een handige tip: plaats langs de randen elke 50 centimeter een haring voor optimale bevestiging. Deze kunstgrasharingen laten zich gemakkelijk door zowel het kunstgras als het onderliggende drukverdeeldoek slaan, met behulp van een hamer. Na het vastslaan van de haring, borstelt u de grasvezels […]

Kleefband

Lijmband biedt een efficiënte oplossing voor het aan elkaar verbinden van twee stukken kunstgras. Dit is bijzonder handig wanneer de standaardrolbreedte van 4 meter niet toereikend is, of wanneer er aanpassingen nodig zijn rondom obstakels zoals bomen of struiken. Ons lijmband is van hoge kwaliteit en beschikt over uitstekende kleefkracht. Voor de beste resultaten, gebruik […]

Zeoliet – geurneutraliserende korrels voor

Zeoliet zijn korrels die geurneutraliserend werken wanneer het in contact komt met urine van uw huisdier. Welke voordelen biedt zeoliet vergeleken met instrooizand voor kunstgras? Zeoliet kenmerkt zich door zijn superieure waterdoorlatendheid. Dit natuurlijke mineraal is uitstekend in het absorberen van onaangename geuren, inclusief die van organische oorsprong en ammoniak. Daarnaast is zeoliet 100% natuurlijk […]

Kunstgrasonderhoud.com, dé speciale plek om uw kunstgras nóg mooier en praktischer te maken! Hier vindt u met zorg uitgekozen accessoires die perfect zijn voor zowel de aanleg als het onderhoud van uw kunstgras. We begrijpen als geen ander dat u wilt dat uw kunstgras er altijd op zijn best uitziet. Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat zowel de schoonheid als de functionaliteit van uw kunstgras naar een hoger niveau tilt, en ervoor zorgt dat het jarenlang zijn charme behoudt. Van installatiemateriaal tot schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten, alles wat u nodig heeft voor een perfecte kunstgraservaring vindt u hier. Welkom bij de familie!

Kleefband kunstgras

Lijmband is onmisbaar voor het naadloos verbinden van kunstgrasstroken. Ons zelfklevend tape zorgt voor een sterke en langdurige hechting, ideaal voor zowel tijdelijke als permanente installaties. Eenvoudig in gebruik, biedt het een nette en bijna onzichtbare verbinding. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf beschadigde of losgeraakte stukken kunstgras herstellen.

Instrooizand kunstgras kopen

Instrooizand zand speelt een cruciale rol in het verstevigen van de kunstgrasvezels, waardoor het gras rechtop blijft staan en een natuurlijke uitstraling behoudt. Dit zand voor kunstgras zorgt ook voor extra gewicht, wat het kunstgras op zijn plaats houdt en de algehele duurzaamheid verhoogt.

Zeoliet kopen

Als innovatief alternatief voor instrooizand, absorbeert zeoliet effectief vocht en helpt het urinegeuren natuurlijk te verwijderen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren, aangezien het helpt bij het tegengaan van minder frisse geuren.

Haringen voor kunstgras

Deze kunstgras haringen zijn te gebruiken voor het stevig vastzetten van uw kunstgras aan de ondergrond. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en bieden een stevige verankering, waardoor het kunstgras ook bij intensief gebruik en slecht weer op zijn plaats blijft. Dit is vergelijkbaar met instrooizand. Echter blijft kunstgras minder mooi doordat haringen kunnen zorgen voor bobbels in het kunstgras na het in de grond slaan.

Ieder kunstgras accessoire is ontworpen om de aanleg, het onderhoud, en de algehele ervaring van uw kunstgras te verbeteren. Of u nu een nieuw kunstgrasmat aanlegt, uw bestaande kunstgras wilt upgraden of simpelweg zorgt voor een schoon en veilig speeloppervlak voor uw gezin en huisdieren, onze producten voldoen aan uw behoeften. Ontdek ons assortiment en maak uw kunstgrasproject compleet aan de hand van de juiste accessoires.