Huisdiereigenaren kennen de uitdaging: hoe houd je je kunstgras vrij van urinegeuren veroorzaakt door je trouwe viervoeters? Bij Kunstgrasonderhoud.com hebben we zowel voor nieuw als bestaand kunstgras de ideale oplossing: Zeoliet en Ecopets Urine Buster.

Tip 1. Gebruik zeoliet tegen urinegeuren

Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat uitstekend vocht absorbeert en helpt bij het neutraliseren van urinegeuren. Wanneer ingestrooid in nieuw of bestaand kunstgras, vangen de Zeoliet korrels de geur van ammoniak (hoofdoorzaak van de luchtjes) op en voorkomt het dat deze zich omzet in een onaangenaam ruikend gas. Op deze manier voorkomt u dat uw kunstgras gaat stinken naar urine. Daarnaast houd Zeoliet ook vocht vast. Dit zorgt ervoor dat uw kunstgras, vooral na een regenbui, langer koel blijft. Ideaal voor speelruimtes van huisdieren en comfortabel voor blote voeten. Dit product is 100% natuurlijk en veilig voor zowel mensen en huisdieren als het milieu.

Tip 2. Reinig uw kunstgras met Ecopets Urine Buster

Voor de momenten dat het kunstgras een grondige reiniging nodig heeft, of als er nog geen Zeoliet is aangebracht, biedt Ecopets Urine Buster de oplossing. Deze krachtige urinegeur- en vlekverwijderaar bevat miljoenen micro-organismen die enzymen aanmaken om urine, bloed, uitwerpselen, en braaksel effectief af te breken. De Urine Buster is niet alleen krachtig, maar ook veilig en milieuvriendelijk, met een aangename lavendelgeur. Voor hardnekkige vlekken of een gegarandeerd resultaat kunt u buitenom alleen inspuiten het ingespoten oppervlak ook afdekken. Nadat het afgedekt is, bijvoorbeeld voor de nacht, kunnen de organismen nog beter hun werk doen. De volgende morgen haalt u de afdekking weg, spoelt u de plek na met water en is de urinegeur weg! Stinkt uw kunstgras naar urine en wilt u de urinegeur verwijderen? Uiteraard kunt u ook overwegen om nadat het kunstgras gereinigd is met de Buster, Zeoliet toe te voegen aan uw kunstgras zodat er direct preventieve maatregelen genomen zijn.

Of u nu kiest voor de kracht van Zeoliet bij de aanleg van nieuw kunstgras of de reinigende werking van Ecopets Urine Buster voor uw bestaande gazon? Bij Kunstgrasonderhoud.com zorgen we ervoor dat uw kunstgras zowel voor u, als uw visite en huisdieren een plek blijft om van te genieten. Geniet van een schoon en fris grasveld, ongeacht het seizoen.

Alles voor een schoon en fris gazon, vind je op Kunstgrasonderhoud.com!