Kunstgras accessoires

Ontdek op onze kunstgras accessoires pagina alles wat u nodig heeft voor het perfect aanleggen, onderhouden, en verbeteren van uw kunstgras. Ons assortiment bevat essentiële producten zoals zelfklevende kleefband voor sterke verbindingen, instrooizand voor versteviging en duurzaamheid, zeoliet voor vochtabsorptie en neutralisatie van urinegeuren, en kunstgras haringen voor stevige verankering. Deze zorgvuldig geselecteerde accessoires zijn ontworpen om uw kunstgras er fantastisch uit te laten zien en de functionaliteit en levensduur te verhogen, ideaal voor zowel nieuwe projecten als het upgraden van bestaande velden. Ontdek het juiste accessoire voor uw kunstgrasbehoeften en geniet van een schoon en mooi gazon.

Categorieën

Toont alle 2 resultaten

Gloria Drukspuit 5 liter inclusief

Ontdek de efficiënte drukspuit, speciaal ontworpen voor het aanbrengen van MossKade op uw mosrijke gebieden. Deze spuit is uitgerust met een robuuste kunststof tank, compleet met een transparant kijkvenster om het vloeistofniveau gemakkelijk te controleren. Voor uw gemak bevat het een snel sluitend ventiel, gekoppeld aan een duurzame messing spuitlans en een verstelbare messing holle […]

Kunstgrasbezem

Onze bezem voor kunstgras is uniek vormgegeven om uw kunstgras te onderhouden. Dankzij de lange, flexibele en speciaal gebogen borstelharen veegt u uw kunstgras moeiteloos schoon. Bladeren en ander tuinafval verwijderen of de randjes schoonmaken? Met deze speciale bezem gaat het stukken makkelijker dan met een gewone bezem. Zelfs in de winter bewijst deze bezem […]

Kunstgrasonderhoud.com, dé speciale plek om uw kunstgras nóg mooier en praktischer te maken! Hier vindt u met zorg uitgekozen accessoires die perfect zijn voor zowel de aanleg als het onderhoud van uw kunstgras. We begrijpen als geen ander dat u wilt dat uw kunstgras er altijd op zijn best uitziet. Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat zowel de schoonheid als de functionaliteit van uw kunstgras naar een hoger niveau tilt, en ervoor zorgt dat het jarenlang zijn charme behoudt. Van installatiemateriaal tot schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten, alles wat u nodig heeft voor een perfecte kunstgraservaring vindt u hier. Welkom bij de familie!

Kleefband kunstgras

Lijmband is onmisbaar voor het naadloos verbinden van kunstgrasstroken. Ons zelfklevend tape zorgt voor een sterke en langdurige hechting, ideaal voor zowel tijdelijke als permanente installaties. Eenvoudig in gebruik, biedt het een nette en bijna onzichtbare verbinding. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf beschadigde of losgeraakte stukken kunstgras herstellen.

Instrooizand kunstgras kopen

Instrooizand zand speelt een cruciale rol in het verstevigen van de kunstgrasvezels, waardoor het gras rechtop blijft staan en een natuurlijke uitstraling behoudt. Dit zand voor kunstgras zorgt ook voor extra gewicht, wat het kunstgras op zijn plaats houdt en de algehele duurzaamheid verhoogt.

Zeoliet kopen

Als innovatief alternatief voor instrooizand, absorbeert zeoliet effectief vocht en helpt het urinegeuren natuurlijk te verwijderen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren, aangezien het helpt bij het tegengaan van minder frisse geuren.

Haringen voor kunstgras

Deze kunstgras haringen zijn te gebruiken voor het stevig vastzetten van uw kunstgras aan de ondergrond. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en bieden een stevige verankering, waardoor het kunstgras ook bij intensief gebruik en slecht weer op zijn plaats blijft. Dit is vergelijkbaar met instrooizand. Echter blijft kunstgras minder mooi doordat haringen kunnen zorgen voor bobbels in het kunstgras na het in de grond slaan.

Ieder kunstgras accessoire is ontworpen om de aanleg, het onderhoud, en de algehele ervaring van uw kunstgras te verbeteren. Of u nu een nieuw kunstgrasmat aanlegt, uw bestaande kunstgras wilt upgraden of simpelweg zorgt voor een schoon en veilig speeloppervlak voor uw gezin en huisdieren, onze producten voldoen aan uw behoeften. Ontdek ons assortiment en maak uw kunstgrasproject compleet aan de hand van de juiste accessoires.