Mijn bestelling retourneren

Is het artikel toch niet wat je zoekt en is het artikel in de originele staat, plus voldoet het aan de retourvoorwaarden? Dan kan je het artikel op eigen kosten binnen 14 dagen retourneren.

Zo gaat retourneren in zijn werk

Stap 1. Artikel inpakken (indien mogelijk in de originele verpakking)

Verpak het artikel in de verpakking waar deze in aangeleverd is. Heeft u deze niet meer? Dan is het gewenst om voor een andere verpakking te zorgen.

Stap 2. Maak zelf een label aan

Retourneren is op eigen kosten. U moet daarom ook zelf voor een label zorgen. U kunt deze gemakkelijk aanmaken via de volgende link: Pakket versturen via PostNL.

Retourzendingen kunnen verzonden worden naar het volgende adres:
Kunstgrasonderhoud.com
Weihoek 5M
4416 PX Kruiningen

Stap 3. Overhandig uw retour

Lever het pakket in bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van de gekozen pakketdienst. Zorg ervoor dat het label is uitgeprint of op het pakket geplakt is.

Stap 4. Volg uw retour

Bewaar het verzendbewijs met track & trace code tot je van ons een bevestiging hebt gekregen dat de retour verwerkt is.

Stap 5. Terugbetaling

Heeft u met iDEAL betaald? Dan betalen we u zo snel mogelijk terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 10 dagen, waarbij we mogen wachten totdat we uw retour verwerkt hebben.

Retourtermijn

Is het artikel toch niet wat je zoekt en is het artikel in de originele staat, plus voldoet het aan de retourvoorwaarden? Dan kan het artikel op eigen kosten binnen 14 dagen naar ons teruggestuurd worden.

Retourkosten

Het retour sturen van een artikel is op eigen kosten. Hierbij kunt u zelf kiezen via welke pakketdienst u het pakket terugstuurt.