Zeoliet – geurneutraliserende korrels voor kunstgras

per zak van 20kg

 29,95

Quantity

Beschrijving

Zeoliet zijn korrels die geurneutraliserend werken wanneer het in contact komt met urine van uw huisdier. Welke voordelen biedt zeoliet vergeleken met instrooizand voor kunstgras? Zeoliet kenmerkt zich door zijn superieure waterdoorlatendheid. Dit natuurlijke mineraal is uitstekend in het absorberen van onaangename geuren, inclusief die van organische oorsprong en ammoniak. Daarnaast is zeoliet 100% natuurlijk en vormt het geen risico voor mensen, dieren en het milieu. Een opvallend voordeel is ook de verkoelende eigenschap van zeoliet.

De oorsprong van zeoliet ligt in onderzoek naar methoden voor het neutraliseren van geuren veroorzaakt door huisdierurine, waarbij het zijn effectiviteit heeft bewezen door ammoniakgeuren vast te houden en te voorkomen dat deze in een onaangename gasvorm vrijkomen. Zeoliet, vrij van schadelijke chemicaliën, wordt direct in het kunstgras gestrooid en is aanbevolen in een hoeveelheid van ongeveer 7kg per vierkante meter.

Een fris ruikende tuin, sportveld of speelgebied met kunstgras is het resultaat van het gebruik van zeoliet. Niet alleen elimineert het ongewenste geuren, maar het biedt ook extra ondersteuning aan de kunstgrasvezels om ze rechtop te houden. Bovendien zorgt het vochtvasthoudende vermogen van de korrels voor een verkoelend effect, waardoor het kunstgras op warme dagen minder opwarmt. Zeoliet korrels hoeven in principe niet vervangen te worden, hoewel bijvullen soms aanbevolen is. Zeoliet korrels voor kunstgras worden voornamelijk ingezet wanneer u huisdieren heeft om urinegeuren te neutraliseren.

Aanbevolen dosering: 7kg per vierkante meter
Korrelgrootte: 0.02-0.06mm

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Afmetingen 30 × 30 × 40 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeoliet – geurneutraliserende korrels voor kunstgras” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EAN: 500-125-/0.2-0.6