Kunstgras machines

Ontdek onze machines voor kunstgras, de ideale oplossing voor moeiteloos onderhoud van uw gazon, of het nu gaat om een kleine tuin of een groot sportveld. Met gebruiksgemak, duurzaamheid, en veelzijdigheid zorgen deze kunstgras borstels voor een schoon, levendig, en langdurig kunstgras. Onze milieuvriendelijke aanpak elimineert de noodzaak voor chemische middelen. Maak kunstgrasonderhoud nog makkelijker met bijvoorbeeld onze borstelmachine en geniet het hele jaar door van een prachtig onderhouden gazon. Voor aankoop of onderhoudsservice, neem gerust contact met ons op.

Categorieën

Toont alle 2 resultaten

Ecopets urineverwijderaar

Ecopets® Urine Buster is een diervriendelijke en milieuvriendelijke oplossing voor het verwijderen van ongewenste urinegeur en -vlekken, verrijkt met een natuurlijke lavendelgeur. Dit product, op basis van veilige bacteriën, bevat een hoge concentratie micro-organismen (7 miljoen per ml) die enzymen produceren om effectief geuren en vlekken van organische oorsprong zoals urine, bloed, uitwerpselen en braaksel […]

MossKade

MossKade is een 100% natuurlijk en zeer effectief middel tegen levermos, gewone mossen en algen, geliefd in zowel openbare ruimtes als kwekerijen. Wat MossKade uniek maakt, is zijn natuurlijke samenstelling van levensmiddelen, die de groei van bepaalde bacteriën stimuleren. Deze bacteriën produceren een zuur dat cruciaal is voor het afbreken van de celstructuur van mossen […]

Maak kennis met onze geweldige kunstgrasmachines! Ze zijn speciaal ontworpen om jouw kunstgrasveld, of dat nu een gezellige achtertuin of een groot sportveld is, het hele jaar door tip-top te houden. Met onze borstelmachine wordt het schoonmaken van uw kunstgras een fluitje van een cent en zorgt u ervoor dat uw grasveld er altijd op zijn best uitziet.

Kunstgras schoonmaken

Onze machines helpen u heel makkelijk bladeren, vuil en alles wat u niet op uw gazon wilt hebben, weg te halen. Ze frissen ook de kunstgrasvezels op, zodat ze er weer netjes en rechtop bij staan. Niet alleen ziet uw kunstgrasmat er zo mooier uit, het gaat ook nog eens langer mee.

Waarom u het beste voor de borstelmachine van kunstgrasonderhoud.com kunt gaan:

  • Super simpel in gebruik: Deze machines zijn zo gemaakt dat iedereen ermee overweg kan. Kunstgrasonderhoud wordt zo echt een makkie.
  • Gebouwd voor de lange termijn: De borstels zijn sterk en gaan jarenlang mee. Zo heeft u geen omkijken meer naar onderhoud.
  • Geschikt voor elk gazon: Of u nu een kleine tuin hebt of een groot sportveld, onze machine werkt overal perfect.
  • Goed voor het milieu: U heeft geen schadelijke stoffen nodig, dus u houdt uw gazon groen op de goede manier.

Door te kiezen voor één van onze borstelmachine’s maakt u het onderhoud van uw kunstgras een stuk eenvoudiger. Weet u niet welke kunstgras borstel het meest geschikt voor u is? Lees het hier in onze kennisbank. Zeg vaarwel tegen urenlang zwoegen met de hand en zeg hallo tegen een altijd mooi, goed onderhouden gazon. Bestel uw machine vandaag nog of neem contact met ons op om het onderhoud door een van onze specialisten te laten doen.