Kunstgras machines

Ontdek onze machines voor kunstgras, de ideale oplossing voor moeiteloos onderhoud van uw gazon, of het nu gaat om een kleine tuin of een groot sportveld. Met gebruiksgemak, duurzaamheid, en veelzijdigheid zorgen deze kunstgras borstels voor een schoon, levendig, en langdurig kunstgras. Onze milieuvriendelijke aanpak elimineert de noodzaak voor chemische middelen. Maak kunstgrasonderhoud nog makkelijker met bijvoorbeeld onze borstelmachine en geniet het hele jaar door van een prachtig onderhouden gazon. Voor aankoop of onderhoudsservice, neem gerust contact met ons op.

Categorieën

Toont alle 4 resultaten

Kunstgras instrooizand

Instrooizand is essentieel voor de ondersteuning van de vezels in uw kunstgras. Dit zand zakt door tot aan de basislaag, waardoor het uit het zicht verdwijnt, maar een cruciale rol speelt in het behoud van de kwaliteit van uw kunstgras. Het gebruik ervan draagt bij aan een langere levensduur van het kunstgras. Belangrijk: Gebruik uitsluitend […]

Kunstgrasharing

U kunt uw kunstgras moeiteloos bevestigen met onze speciaal ontworpen kunstgrasharingen. Een handige tip: plaats langs de randen elke 50 centimeter een haring voor optimale bevestiging. Deze kunstgrasharingen laten zich gemakkelijk door zowel het kunstgras als het onderliggende drukverdeeldoek slaan, met behulp van een hamer. Na het vastslaan van de haring, borstelt u de grasvezels […]

Kleefband

Lijmband biedt een efficiënte oplossing voor het aan elkaar verbinden van twee stukken kunstgras. Dit is bijzonder handig wanneer de standaardrolbreedte van 4 meter niet toereikend is, of wanneer er aanpassingen nodig zijn rondom obstakels zoals bomen of struiken. Ons lijmband is van hoge kwaliteit en beschikt over uitstekende kleefkracht. Voor de beste resultaten, gebruik […]

Zeoliet – geurneutraliserende korrels voor

Zeoliet zijn korrels die geurneutraliserend werken wanneer het in contact komt met urine van uw huisdier. Welke voordelen biedt zeoliet vergeleken met instrooizand voor kunstgras? Zeoliet kenmerkt zich door zijn superieure waterdoorlatendheid. Dit natuurlijke mineraal is uitstekend in het absorberen van onaangename geuren, inclusief die van organische oorsprong en ammoniak. Daarnaast is zeoliet 100% natuurlijk […]

Maak kennis met onze geweldige kunstgrasmachines! Ze zijn speciaal ontworpen om jouw kunstgrasveld, of dat nu een gezellige achtertuin of een groot sportveld is, het hele jaar door tip-top te houden. Met onze borstelmachine wordt het schoonmaken van uw kunstgras een fluitje van een cent en zorgt u ervoor dat uw grasveld er altijd op zijn best uitziet.

Kunstgras schoonmaken

Onze machines helpen u heel makkelijk bladeren, vuil en alles wat u niet op uw gazon wilt hebben, weg te halen. Ze frissen ook de kunstgrasvezels op, zodat ze er weer netjes en rechtop bij staan. Niet alleen ziet uw kunstgrasmat er zo mooier uit, het gaat ook nog eens langer mee.

Waarom u het beste voor de borstelmachine van kunstgrasonderhoud.com kunt gaan:

  • Super simpel in gebruik: Deze machines zijn zo gemaakt dat iedereen ermee overweg kan. Kunstgrasonderhoud wordt zo echt een makkie.
  • Gebouwd voor de lange termijn: De borstels zijn sterk en gaan jarenlang mee. Zo heeft u geen omkijken meer naar onderhoud.
  • Geschikt voor elk gazon: Of u nu een kleine tuin hebt of een groot sportveld, onze machine werkt overal perfect.
  • Goed voor het milieu: U heeft geen schadelijke stoffen nodig, dus u houdt uw gazon groen op de goede manier.

Door te kiezen voor één van onze borstelmachine’s maakt u het onderhoud van uw kunstgras een stuk eenvoudiger. Weet u niet welke kunstgras borstel het meest geschikt voor u is? Lees het hier in onze kennisbank. Zeg vaarwel tegen urenlang zwoegen met de hand en zeg hallo tegen een altijd mooi, goed onderhouden gazon. Bestel uw machine vandaag nog of neem contact met ons op om het onderhoud door een van onze specialisten te laten doen.