Sinds april 2024 hebben wij een uitbreiding van ons assortiment kunstgras bezems (zowel elektrische kunstgras vegers als op benzine). Wij zijn nu officieel partner van Garland Roll&Comb, waarmee we een nieuwe en kwalitatieve lijn van kunstgras schoonmaak machines introduceren. Met dit partnerschap krijgen we een uitgebreider assortiment machines, die speciaal zijn ontworpen voor het schoonmaken en het onderhouden van uw kunstgras. Het grootste gedeelte van deze machines is elektrisch of op accu. Ook is er een model op benzine of 40volt accu’s voor professioneel gebruik.

De nieuwe kunstgras borstelmachines

Elektrische bezem kunstgrasonderhoud

Elektrische kunstgras veger 141E

Deze elektrische kunstgras veger is specifiek ontworpen voor kunstgraseigenaren. De machine is licht van gewicht, eenvoudig te gebruiken en uitstekend voor de snelle onderhoudstaken. Daarnaast is deze borstelmachine ook geschikt voor professionals om bijvoorbeeld de randen schoon te borstelen. Kortom, deze onderhoud machine is een compactere elektrische kunstgras bezem, ideaal voor kleinere tuinen en gemakkelijk op te bergen.

Kunstgrasonderhoud machine

Borstelmachine voor kunstgras 302E

Dit type borstelmachine voor kunstgras van Garland Roll&Comb is de ideale oplossing voor alle kunstgras eigenaren met een groter oppervlak. Deze machine is namelijk uitgerust met een opvangbak van 25 liter en heeft een beweegbare arm, wat er voor zorgt dat je eenvoudig op plekken kan komen waar je met een niet beweegbare arm moeilijk kan komen.

Kunstgras borstelmachine met opvangbak

Kunstgras borstelmachine 502E

Deze elektrische borstelmachine combineert efficiëntie met gemak en is perfect voor regelmatig onderhoud van middelgrote kunstgrasmatten. Met deze borstelmachine is het mogelijk om snel en eenvoudig grote oppervlaktes kunstgras te reinigen. Zo wordt onderhoud een stuk makkelijker gemaakt en is het vegen met de hand verleden tijd. Vuil en afval, zoals blad en mos, wordt opgevangen in de bak waardoor het afval continue meegenomen wordt en niet op het kunstgras blijft liggen.

Schoonmaakmachine kunstgras onderhoud

Benzine borstelmachine kunstgras 602QG

De Roll&Comb 602QG is geschikt voor grote oppervlakten en professioneel gebruik. Deze krachtige benzine-aangedreven borstelmachine biedt een robuuste oplossing voor intensieve onderhouds- of schoonmaakbeurt. Deze machine werkt namelijk op benzine waardoor een lang snoer niet nodig is. Daarnaast is de opvangbak van deze borstelmachine 45 liter. Zo kan er veel afval in, waardoor deze minder vaak geleegd moet worden.

Toekomstige kunstgras onderhoud machines

In de toekomst wordt ons assortiment uitgebreid met kunstgras borstels op accu. Bent u benieuwd naar deze machines? Neem dan gerust contact met ons op voor de bestelmogelijkheden.

 

Voordelen van ons partnerschap

Dit partnerschap versterkt onze missie om topkwaliteit, innovatie en betaalbaarheid te combineren en te leveren. Met onze kunstgras machines proberen we kunstgrasonderhoud nog makkelijker te maken. Iedere machine is gemaakt en geselecteerd op efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met onze kunstgras bezems (elektrisch) is het ideaal voor de particulier om zelf het onderhoud te doen en het kunstgras schoon te maken. Daarnaast is de support en service in het Nederlands. Zo heeft u altijd contact met één van onze eigen Nederlands sprekende medewerkers.

Op naar een mooi en schoon gazon met Kunstgrasonderhoud.com!